Felix Kindermann (TTTT31a - Club Solo)

 

FELIX KINDERMANN
Opening donderdag 7 April, 20.00 uur.

Met muzikale performances door:
Tom Jackson (Clarinet)
Maurice Charles JJ (Saxophone)
Julian Edwardes (Piano & Modular Synthesizer)
+ Dj set door Club Mayz (CDj's)

Openingstijden tentoonstelling 8, 9, 10 en 12 april van 11.00 tot 17.00 uur

PS: Dit is deel 1, deel 2 gaat door in These Things Take Time, Gent, BE. (www.thesethingstaketime.be)

www.felixkindermann.com

Felix Kindermann (DE) exposeert in april in These Things Take Time, Gent. Tegelijkertijd zal TTTT een Hotel Solo* voor hun rekening nemen. Deze twee gebeurtenissen worden conceptueel en formeel tot een geheel gebracht in Club Solo. De expositie in TTTT is de afsluiter van vier jaar exposeren in Gent met meer dan 30 exposities. In de expositie wordt gereflec­teerd op deze periode en wordt er gelijkertijd een blik op de toekomst geworpen in Breda. De twee ruimtes van TTTT en Club Solo zullen zowel hun eigen als ook elkaars spiegel vormen waarbij de ruimte zelf het object wordt. De twee tentoonstellingen geven vorm aan de vraag van het eigen bestaan.

Objects In Mirror Are Moving reflecteert op de transformatie van lichaam, object en representatie. Omgaand met de alternerende karakteristieken van ervaring en representa­tie, wordt deze Hotel Solo een ‘spiegel-kamer’ die enerzijds een echo vormt de fysieke ruimte van TTTT en gelijkertijd van het hedendaagse conflict tussen lichaam en geest en de geconstrueerde realiteit van vandaag.

Welkom.


* Binnen Hotel Solo functioneert Club Solo als gastheer voor buitenlandse kunstenaarsinitiatieven. Zij presenteren een eigen programma en geven daarmee inzicht in hun werkwijze en inhoudelijke uitgangspunten. Hotel Solo biedt de ruimte en voorwaarden voor een vakinhoudelijk discours over internationale trends en stromingen.

Location

More events in Tilburg